PER

Idag fyller Per 50 år så vi har varit ute på landet och firat honom idag.
Jag hade en mysig hemmakväll igår, åt havregrynsgröt till middag och sen gick jag och la mig vid 10. Sov skönt hela natten och vaknade pigg och glad kl 8. Åt en nyttig frukost bestående av cornflakes m. mjölk och 2 knäckemackor och sen gick jag ut på en timmes lång promenad.
Sen har jag även varit ute i skogen och plockat svamp idag. Jag ääääääälskar skogen! Hittade massa grodor och H trampade av min sko så jag råkade trampa i mossan med bara strumpan så jag blev blöt om foten. Det var kul.
Nu ska jag sova.
Jag börjar skolan imorrn. Det blir kul.
Konstvetenskap, Linköpings Universitet. Så, nu slipper ni fråga.

Man har så kul med Toffifee

Tänk på det. Har ni tråkigt, gå och köp toffifee för då får ni kul. Det lovar dom i reklamen i alla fall och får man inte roligare då borde man stämma dom!
Jag var sminkmodell på Mist Stockholm i Ingelsta idag. Cornelia med. Det var jättekul och vi var jättefina och gick på catwalken och hade värsta sminkningarna. Det var kuuuuuuullllllll!!!!
Nu sitter jag i soffan och har inget smink på mig längre, funderar på att lägga på lite.
Finns ingen mat hemma. Jag kanske kan äta gröt då, det finns ju. VÄRSTA LÖRDAGSMIDDAGEN JUUUU!!!
Kallt om fötterna, ska ta på mig strumpor med. Kanske de med cyklarna på. Mmmm, det får bli dom.
PUSSPÅRÄH!

jag mår illa..

på allt.
Jag har på mig ett jättedumt linne idag som gör att min mage ser ut som värsta ölmagen.. och mitt hår ser ut som skit. Mitt sår på fingret vill inte läka, det vill vara och göra ont och mitt rum är inte så kul att vara i heller för jag håller på att packa inför flytten så det är lite rörigt. Jag är trött, har ont i huvudet och mår illa för jag har ätit för mycket idag igen. känner mig tjock och äcklig..
Det händer ju inget! Så jävla trkigt.
Jag vill supa.

Det är ju synd att jag inte ska nånstans

För fyfan vad snygg jag är. För det är det jag gör när jag har tråkigt, jag gör mig fin. Asball ser jag ut.
Idag är det 4 år sedan kära far försvann, så vi ägnar en tanke åt det. Eller imorgon med, idag försvann han, men imorgon dog han.
Jag lysnar på Jimi Hendrix och skissar teckningar. Jag trivs.  JH= BÄÄÄÄÄSSSSTTTT!!!! Och skissa är kul när det går bra och det gör det med. Jag är så jävla bra.
Överöser mig själv med komplimanger? Jodå!
Min apdator går inte ens att starta längre så nu kan jag inte föra över mina filer som jag vill spara till den externa innan jag omformaterar den.. så det får jag väl göra hos per sen när det ska ske att den blir frisk igen.
Fan att jag ska va såndär som vill äta så fort jag inte har nåt annat att göra.. Men en liten macka kan väl inte skada? Det har det ju i alla fall inte gjort hittills.
Usch, har kalkmedelslukt i näsan.. Inte så gott. Det luktar nämligen bajs. Faktiskt. Så det är ganska otrevligt när man städar en toa med kalkmedel i för då tänker man mycket på bajs. Mmm just det..

En vanlig måndag

Idag har jag inte satt min fot utanför dörren. Jag har fortfarande på mig min sovtshirt och jag har ätit alldeles för mycket. Det är varmt. Jag har ont i huvudet och mår lite illa. Jag ska jobba imorgon. Jag har ett trasigt finger så jag kan inte göra saker ordentligt. Men mamma och jag rensade ur foton och böcker idag så nu är vi en bit påväg i alla fall. Alltid nåt.

Roooompaaaaahhh!


It's so fluuffyyyyy!!

Jäääättekuuuuul!!!!!
Jag borde nog köpa en ny tandborste för min är jättegammal så jag tror jag ska göra det. Om jag går till affären vill säga, men det borde jag för det finns knappt nån mat hemma och det skulle ju vara trevligt att ha. Då kan jag köpa en ny korsordstidning också som är lite lättare än den där mästarkrysstidningen som bara hade svåra till mycket svåra kryss i som jag köpte förra gången. Inte kul. Den får mamma bita i istället.
Nu ska jag jobba heeeela veckan. Vad duktig jag är. Mmm det är jag.
Jag vill gå på bio. Massa filmer jag vill se.
Nahe det här med blogg var ju inte så kul.
Vad ska jag äta idag då? Hmm jag är sugen på korvstroganoff med ris, men det vill inte mamma ha. Hon vill ha fisk och det vill inte jag ha. Henry har inget att säga till om.
Åh! Tråkigt jag har.
Kan ju alltid youtuba lite.
FLUFFYYYYY!!!

Gammal mat

Tror inte det är så bra att äta mat som stått framme en hel dag, speciellt inte nu när det är rötmånad.. Kyckling dessutom.. Hoppas jag inte blir dålig.
Jag städade stegeborgs slott idag. Cooolt! Asstort var det. Rustningar och älghuvuden fanns det. Ballt. Jag ska också bo i ett slott när jag blir stor. Fast jag ska ha mer kråkslottsstil på mitt. Mer creepy ska det va med långa korridorer och mer porträtt. Men det var tufft ändå.
Jag har ont i handleden så jag har bandage på den. Men det går över om ett par dagar.
Kan man baka paj av nektariner? Jag vill baka paj för jag måste bli av med grädden innan den går ut i datum men det enda jag har hemma är nektariner.. går det? Jag kan prova och berätta sen.
Min dator har fått virus igen. Piss på den, så jag sitter vid mammas nu. Undras när man kan fixa det då..
Jag har färgat håret med. Lite rött typ. Blev fint.
Ska till stockholm och hälsa på Lovis på fredag.
Ja nu vet ni vad som händer i mitt liv.
Hej då.

RSS 2.0