DEN LADDAR!

DEN LADDAR! DEN LADDAR! AV SIG SJÄLVT! JAG BEHÖVER INTE HÅLLA I DEN! HAHAHAHAHAHAHAH! otroligt, väckt till liv från de döda igen. My dear phone<3

Otroligt att det faktiskt ens finns en statistik över läsarna på min blogg

Jag menar, uppdateringen är ju ganska kass.
Jag har blivit ett monster! Blivit tjock och lat och fisig. Trevligt.. NAE! Usch jag måste göra något åt det. Typ träna, men det är ju så jobbigt. Därav att jag har blivit tjock. Bläh!
På fredag drar jag till Malmö på semester över helgen (som om jag aldrig har semester annars liksom) Men det blir kul!
Sen flyttar jag till egen lägenhet nästa vecka. Kulkul. Måste köpa en soffa till den. Kommer kosta massa pengar som jag inte tjänar eftersom jag inte går till jobbet som jag ska. HERREGUD! Vad ÄR jag för människa egentligen???? Nej just det ja, jag var ett monster ja.
Fixade nytt baknkort idag i alla fall så nåt nyttigt har jag väl gjort. Men får det ju inte förrns om en vecka typ, så det innebär att jag alltså inte kommer ha några pengar alls på en vecka dvs no money in malmö..hmm.. det löser sig nog.
Skönt att kunna tänka så i alla fall. Allt löser sig. Sa han som sket i vasken! HAHAHA! Nej det där var omoget av mig. Aja, kan ju bli en del av mitt nya jag. Omogen.
Omogen, fet, lat och fisig, jag i ett nötskal.

Flytt

Nu har vi flyttat. Typ. Massa lådor står kvar hos Per så riktigt klara är vi väl inte då.. Men nästan :) Lägenheten är i alla fall jättefin s"det är ju trevligt i alla fall även fast det inte är så kul att bära lådor.
Har börjat skolan nu. Jag trivs bra, det blir nog roligt. Det var ju trevligt att man fann några som man kände så man inte blev så ensam :)
Nu dricker jag blåbärste och äter knäckemackor med leverpastej på. MUMS! Havreknäcke är verkligen något att rekomendera! Har ni inte testat det så borde ni göra det för det är gott.
Nä nu ska jag se på tv.
Hej då!

RSS 2.0