Lördag

Inte konstig att det är kallt när elementet är avstängt.
*
Napoleon Dynamite är bäst. Jag vill va kompis med honom.
*
Dagens dilemma: Ska jag duscha eller inte? Hmmmm... Svårt.. Men nån slags dusch blir det nog. Kanske en sån där som Shrek tar i början av första filmen.
*
Gjorde "tenta" igår. Kan ju hoppas att jag blir godkänd.
*
Nae dags att göra nåt kanske. Typ ställa sig framför spegeln med en hårborste som mikrofon och låtsas att jag är en stor artist. Eller nåt i den stilen.
*
Party hos Athina sen.
* Hejhej

Basj.

Ja så skulle man kunna stava till bajs om man inte visste hur det stavas egentligen eller bara skriver väldigt fort och fel.
Nu måste jag plugga.
Imorgon efter 12 är det över.
Skönt.
Då är jag ledig.
Ända tills på måndag...
Basj.

Här sitter jag. Igen.

Känner mig ensam. Övergiven. Och ledsen. Väntar mig ju inte direkt att någon ska läsa och bry sig. Kände mest att jag ville få det ur mig. Men, det har väl med veckan i månaden att göra antar jag. Ont gör det med. Pissmens!
Igår kunde jag inte sova för det gjorde så ont, och sen när jag väl somnade drömde jag mardrömmar för att Henry sa något om the ring tidigare och jag blev rädd.
Såg en reklam för en dansbandsskiva nyss och tanken slog mig att varför låter dom så glada jämt när dom typ bara sjunger om olycklig kärlek? Förutom den låten som var på reklamen då där dom sjöng och att någon hade köpt en ny traktor som var röd och blank. Låter som en ganska lame låt om man frågar mig.
Tentan som vi skulle haft på onsdag är flyttad till fredag. Kan ju va skönt med mer tid att plugga kan man ju tänka då, om det inte vore så att man måste jobba då och kommer missa tentan. Det suger ju. Men jag ska försöka lösa det med min chef.
Jag har blivit Harry Potter-nörd. Känns bra.
Annars är jag ju en liftarens guide till galaxen-nörd, om inte det redan har framgått i tidigare inlägg.. Nu har jag i alla fall köpt sista boken med. Den är nog inte lika bra eftersom det är en annan författare men jag ser fram emot att läsa den ändå.
Nu ska jag äta gröt och se på desperate housewives.
( jag julpyntade lite idag. det blev fint. jag vill köpa en julgran. nu.)

RSS 2.0