@ toves place

Vi ska äta fruktsallad sen.
Jag har jobbig träningsvärk i låren för jag spelade laserdome i fredags. Så jag kan knappt gå, känns som knivar i mina ben. Inte så skönt..
JaG köpte hängselbyxor igår så jag har på mig dem nu. De är fina!
Jag trodde mamma skulle bli glad över sin present men jag måste säga att hon verkade inte särskillt tacksam.. Mer besvärad. Töntigt. Kul att göra nåt med nån som är ett nervvrak då.. Inte.. jaja vi får se hur det blir med den resan, kanske kan göra nåt annat istället då.

Storstädning

Eller typ.. lite rensning i alla fall. I hjärnkontoret då vill säga. Nu rensar jag ut det dåliga igen för att få plats med det bra. Men den här gången ska jag försöka se till att det dåliga håller sig borta och inte kommer tillbaka igen för det är inte välkommet och jag vill inte ha det där.
Så!
Ska nog resna ur riktiga saker med. Typ, min garderob. Skänka bort lite kläder som jag aldrig använder. Men först, för att jag ska veta att jag verkligen inte kommer sakna dem, lägga de kläder jag aldrig använder i en kartong i källaren och sen om ett tag, typ ett halvår eller nåt kan jag skänka bort dem om jag fortfarande inte vill ha dem.
Jag är så smart.
Jag vill gå och träna, men jag orkar nog inte det nu. Dessutom blöder jag näsblod och känns inte som bästa idén då.. får bli på lördag istället.

Hej

Det är lite kallt ute idag. Det vet jag för jag var ute förut och jag tyckte det var kallt.
Jag har tänkt på en sak. En störig sak som man kanske inte får vredesutbrott av direkt men som ändå är störig. När man står i kassan och ska betala och summan slutar på en 1a, tex 51 kr så säger kassörskan: det blir 51 krona. Hallå! Plural kanske!! Det heter 51 kronor! Gud! Idioter det finns..

Jazz

Jag gillar jazz. Men inte konstig, jobbig jazz utan bara bra, gammal jazz från typ 20- 30tal.  Lyssnar på In the mood med glen miller nu, den är trevlig!
Ska dra ner mot staden för att se om man kan hitta matrial till mammas gåva som hon ska få på lördag eftersom hon fyller 50 på fredag. Stort!
Men måste kolla hur mycket pengar jag har först. Jag hade 63 kronor på kontot.. Inte så mycket.. men har nog lite i plånkan med så det kanske räcker.
Jag försov mig idag och vakna av att Gullan ringde och sa att hon var påväg för att hämta mig. Jag blev klar rekordsnabbt. Tog bara 5 minuter för mig att klä på mig, gå på toa, sminka mig, göra och packa matsäck. Helt sjukt snabb! Värsta flash!
Jag gillar inte min näsa, den är cp. Men den blir bättre! Så småningom om man har tålamod men det har inte jag så det är jobbigt.
Var hos tandläkarn förra veckan om jag inte sa det, hade itne hål så shoppade upp pengarna istället. dumt kanske.. men fick ju fina saker och på fredag får jag nya pengar :)
aja nu ska jag gå!

Jag kollar på Jerry Springer

Han är cool. Och så himla vis och säger så visa saker och löser problem. Bra kille.. Idag handlar det om dvärgarnas ku klux klan typ..
.
Grät nyss ögonen ur mig till the green mile. Den är så fiiiiin!!
.
Min hals är cp. Känns som jag har typ påssjuka på ena sidan eller nåt men det tror jag inte att det är för jag är vaxinerad mot det. Konstigt.
.
Alltså herregud, Jerry Springer.. Skitprogram. Fast kul.

Sjukt!

Mina fötter gör så sjukt ont! Tårna bara skriker åt mig att det gör ont i dom och hälarna bultar. Så jag ska ta mig ett fotbad och lugna dem med fina fotvårdsscrub och salvor och grejer så mår dom kanske bättre sen.
Min näsa gör också ont. Och är svullen men det börjar lugna sig med den, var värre igår, idag har jag mest bara haft svårt att andas genom den.
Jag har spillt ut massa socker bakom kryddburkarna i mitt skafferi och det känns jättejobbigt att städa bort det. Sen har jag tappat ut massa müsli på hyllan ovanför som också har läckt ner till den under där sockret är så det är lite skräpigt i mitt skafferi.
Jag har lust att öla på munken nån dag, men känns bättre att vänta tills lönen kommer nästa vecka då det är lite ont om stålar just nu (och typ hela månaden). Sååå efter nästa helg kan vi ju dricka öl där eftersom jag är mycket upptagen nästa helg. Ta med mig efter den om ni ska dit då!
Vet inte hur det står till men min svenska riktigt.. Den blir bara sämre och sämre känns det som. Sånt som händer när man slutar skolan.
Jag tror jag ska anmäla mig till vem vet mest, jag är så jävla smart och kan typ alltid alla frågor.
Nu ska jag göra tonfisk och äggsallad.
hejhej!

Det rinner mascara i mitt öga..

...och det är inte skönt så jag ska nog ta bort det.
Jag är nyss hemkommen från spanskan. Det är kul att kunna språk så jag ska lära mig spanska och sen ska jag till Barcelona och bli bartender och sen ska jag bo där ett tag och sen ska jag åka till sydamerika och dra omkring och jobba som det. Fan vad kul jag ska ha!
Säg till om du vill med!
Nu har mitt internet kickat igång igen så jag kan lyssna på spotify igen. Men då vet jag det till den här månaden att jag ska inte ladda ner nåt då så blir det inte fucked up igen.
Jag måste nog ha världens snyggaste underlakan i min säng! Men min dator vill inte ladda upp bilder från min mobil och batteriet i kameran är slut så ni får ingen bild på det tyvär.. Men jag kan beskriva! Det är typ randigt och blommigt med lila, grönt och vitt. Skitsnyggt! Kommer från farmor såklart, som allt annat i min lägenhet. Vad trodde ni?
Ledig imorn och vad ska man göra då då? Jo man ska elda upp lite pengar hos tandläkaren.. Synd att jag inte var snabbare med att skaffa tandvårdsabbonemang.. Nu kommer det ju bli dyrare för jag har hål..
Jo! Jag fick en tidning imorse! Coolt, jag får inte det annars. Såg den inte förrns jag skulle gå till jobbet då jag tyckte mattan kändes lite konstig att stå på, så när jag kollade ner stog jag på en tidning. Det var ju trevligt.
En annan sak som är trevlig är att man har en mor som hör av sig och undrar hur det står till. Inte. Det är bara jag som ringer till henne jämt så om jag skulle sluta med det skulle vi nog aldrig höras. Tove med. Varför är jag den trevliga i min familj och ingen annan? Henry ska vi inte prata om! Han har typ varit här 2 gånger. Fast det är ju aldrig nån annan här heller. Folk verkar inte gilla att vara hos mig.. förstår inte varför. Jag Älskart!
Nu ska jag laga mat och se på tävä.
Häj!

Romantiska filmer

Är ju bara skit egentligen. Kollade på PS I Love You nyss och man blir ju bara ledsen över att man själv aldrig hittar nåt sånt. Visst att den ju är sorglig men hon har ju ändå haft honom. Jag vill med ha en snygg Irländsk man som kan sjunga och spela gitarr och älskar mig. Men varför skulle han välja mig bland alla andra mycket intressantare och roligare tjejer?
Varför är jag så tråkig för? Jag vill inte vara det men det blir så ändå! Bajs..

Jag gillar

Många saker men det jag tänkte på just nu var att jag gillar när håret är otvättat. Kanske inte sådär att det ser ut som spagetti, men så man får en snygg volym bara. För det är ju lättare att få om man har lite flott. Fast nu har ju inte jag svårt att få volym ändå eftersom jag har lockigt hår, men ändå.
Imorgon eller på torsdag borde jag på min stekpanna. Annars kommer den nästa vecka, men jag hoppas på den här!
En annan grej som jag däremot inte gillar är folk som dömmer innan dom lärt känna och tycker att dom själva är bättre. Bitches! Låt mig va, bry er om ert eget liv istället!
Just det.
Jag ska nog se på PS. I Love You med CS sen om hon hör av sig men det borde hon ju göra för det var ju vad vi sa. Gud jag har inget att säga så jag går nu.

Okej det här är ingen kattunge men jag orkade inte skaffa en bild på en kattunge. Jag drömde att vi hade kattungar på jobbet. Det var kul.

Omelett

Är också gott om man är bra på att laga mat. Jag är väl sådär så min omelett blev också sådär. Smakar typ bara vitpeppar, men det är ju gott.
Igår var jag lite kräksjuk, det var tråkigt. Och nej det bar inte för att jag var bakis för jag mådde prima hela dagen ända tills det blev kväll då jag blev illamående och trött och började kräkas. Men nu mår jag bra igen!
Athina och jag ska fira alla hjärtans dag ihop sen och förhoppningsvis köpa biljetter till Siesta! woohooo!! Bra sommar kommere bliiijj med festivaler och godavänner :)

.
Förresten kom jag på vad det äckliga lukten i kylskåpet kom ifrån. Det var en gammal starkluktande ost som låg gömd i kylskåpsdörren. Hittade också en gammal leverpastej med obehaglig färg som också rök där..

Öl

Är gott! Jag dricker öl nu. Min kapsylöppnare gick söder när jag skulle öppna den. så stark är jag :O
Det luktar fis i mitt kylskåp. Mycket oaptitligt. Jag tror det är tomatsåsen som är skurken i dramat..
Sen ska jag till Lisa för hon fyller år. Sen ska jag ut.
Jag har inga pengar men det löser sig! Det gör det alltid!

Metafor

Jag och Lovis kom fram till igår att vad synd det är att de handskar som verkligen, verkligen passar aldrig är till salu. Det kan ni ju klura på var det betyder!

Magknip

har jag.
Jag städade i ett spökhus idag. Eller det kändes som det skulle sitta en liten the grudge-pojke i ett skrymsle nånstans i alla fall eftersom det fanns så många skrymslen och hemliga rum överallt. Mörkt var det i skrymslena med så när man skulle in med dammsugarn där såg man inget utan fick köra på känn och då var man ju lite rädd att han skulle vara bokom en när man vände sig om..
Jag gör nu korvsrtoganoff med ris.
Cause I'm stroganoff! ( Cher är det ju egentligen som sjunger strong enough, men låter som stroganoff)
Nu bubblar det över på spisen så måste gå.
Hej då!

Funderingar

I amerikanska, fåniga serier, typ 2 ½ men och cougartown dricker de ju väldigt mycket alkohol. Inte bara på kvällarna heller utan hela dagarna. De börjar på morgonen och fortsätter sedan hela dagen ända tills de går och lägger sig. Och jag har då tänkt på det att vem gör så på riktigt om man inte är alkoholist? Och om de på tv nu är det, vad är det för något att visa för stackars ungdomar som söker förebilder?
Nej, men det är ju lätt att dra på sig en vana som man gör så fort man kommer hem, typ hälla upp ett glas vin. Det hjälper en att slappna av. Tillslut har det blivit ett beroende och om man försöker bryta vanan blir det oerhört jobbigt och man får verkligen kämpa för att stå emot.
Vart vill jag nu komma med detta?
Jo, jag själv har en vana som har blivit något slags beroende. Så fort jag kommer hem måste jag ha något att äta på hela tiden annars känner jag mig rastlös. Det kanske inte låter så farligt men det är faktiskt väldigt jobbigt. Speciellt eftersom inte vad som helst duger heller. Det ska helst vara socker eller salt, något gott och onyttigt. Det tycker varken min kropp eller min plånbok om. Det kostar ju lite liksom.
Vad ska man göra då om man inte har så bra disiplin på sig själv att man kan stå emot?
Jag vet inte. Sluta vara hemma kanske. Själv försöker jag byta ut allt mot frukt. Men småätandet är ju inte heller så bra för tänderna, så det gäller väl bara att försöka lägga band på sig själv och stå emot suget. Det är ju mest jobbigt i början tills man lyckats bryta mönstret. Så tänk på det, håll ut så blir det bättre snart!

Sa jag inte det eller??

Sa ju att det skulle ha läkt till idag!
Har både jobbat och handlat idag utan att lämna kvarteret idag. Coolt.

Munprat

Jag har en vattenfylld brännblåsa i gommen eftersom jag inte kom ihåg att blåsa på min jättesmaskiga purjolöksfläskpannkaka förut. Eller den har ju spruckit nu efter att jag borstat tänderna så det är typ bara lite slamsor kvar. Eller en krater. Avgör själva.
Fräscht det där lät då, INTE! Men jag är det egentligen. Faktiskt.
Som tur är läker ju sår i munnen väldigt snabbt så det är nog borta till imorgon, men blir nog inte att skölja med flour ikväll i alla fall. Det skulle säkert bara svida. Och det vill vi ju inte.
Nåt som inte läker fort även fast det är i munnen är hål i tänderna. Jag har ett. Eller typ, som jag försöker laga med bra tandkräm och flour eftersom jag är för snål och för fattig för att gå till tandläkaren, det verkar fungera lite. Det gör inte ont längre i alla fall. Märks inte alls. Men jag ska ändå till tandläkaren nästa torsdag så dom kommer säkert vilja laga det ändå och så får ja punga ut med pengar i alla fall.
Jaja sånt som händer, och det kan ju vara värt att lägga pengar på friska fina tänder. Jag fick ju i alla fall raka tänder gratis så jag ska väl inte klaga.
Jag tänkte då med att jag ska höra hur man gör för att skaffa tandläkarabonnemang. Vore hemskt bra om jag skulle få fler hål i tänderna framöver, fast det tror jag inte för jag är så bra.
Annars då? Jaa jag tror det var i helgen nån gång som jag åt så mycket en dag att ja fick en blåsa på tungan. Eller en svullen smaklök var det väl men det känns ju typ som samma grej.
Ja nu vet ni hur det står till i min mun.
Nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon och hela veckan. Bra. Då känar jag pengar. Och, för att citera min gode vän Herr Eugene Krabba, Jag gillar pengar.
God natt!

Solig söndag

Är det idag.
Jag sitter och kollar på lägenheter i Barcelona. Skulle va kul att flytta dit. Om ett år/halvår kanske ;)
Jag kollade på "i huvudet på John Malkovich" igår. Jävla skum film, fast bra. Jag kommer nog aldrig mer glömma vad den skådisen heter i alla fall.
Jag drömde inatt att jag kollade på en jätterolig video men typ en flygande jättetjock ekorre som blev platt eller nåt (kommer inte ihåg riktigt). Det var skumt. Jag skratta så jag grät. fast inte påriktigt alltså.  Aa intressant då..
Ska nog ringa till mamma och se vad hon gör.
Hej då!

Det är natt..

Och jag vill ha ett rullskaft (en katt som kan göra kullerbyttor, eller på rullskridskor).
.
Vore det inte helt awesome om det fanns en rullsridsko-disco bana här i Norrköping eller? Jag skulle lätt va discoking isåfall. Eller Queen. What ever!
Cause this is my United States of whatever!
.
Jag åt en semla idag. Det var gott. Ska nog äta en imorgon med. Tror jag.
. Nuskajagsovahej!

Vem behöver servetter när man har byxor?

Eller vem behöver byxor när man har servetter? Ungefär samma sak. Man har dem ju till samma sak i alla fall.
Skaffa gymkort idag, träna inte så länge men bättre än inget. Blev i alla fall assvettig. Går nog dit på fredag igen och då kan jag ju köra lite längre.
Är det inte en förtjusande dag vi har fått idag idag idag idag! Sol! Och här sitter jag inomhus och tittar ut på det. Jag ska nog gå och handla lite. Behöver ny mjölk. Den gamla är gammal nu. Gick ut typ den 17:e eller nåt. Jag är dålig på att dricka upp min mjölk i tid har jag märkt. Så varför fortsätter jag köpa mjölk då? Jo gröten blir ju så tråkig annars.
.
Det är fucking kallt i min lägenhet. Fast elementet står på högsta värme så är det helt iskallt. Det funkar ju inte. Jag borde nog ringa min hyresvärd om det men glömmer ju jämt det och kommer på det för sent. Kontoret stänger nämligen kl. 13 så om man vill nåt måste man ringa innan det. Imorgon kanske. Skulle vara trevligt med varmt.
.
Nu vet ju inte jag hur man lägger upp youtubeklipp i bloggen så jag ger er en länk istället så kan ni ju titta där istället om ni vill annars får ni strunta i det om ni inte orkar.
Hej då!
http://www.youtube.com/watch?v=GQFqrOEu3Rc

Dagen i ära!

Jaa dagen i ära skriver jag ett blogginlägg! Det var längesedan, men jag har haft en så jävla awesome dag att jag känner att jag måste berätta lite om den.
.
Jag skulle egentligen inte jobbat idag men igår hörde en av mina chefer av sig och undrade om jag kunde hoppa in för en som var sjuk så jag gjorde det.
Det började med att jag nästan försov mig igen och det var väl inte så bra, men nu gjorde jag ju inte det så då blev det ju bra!
.
Jag, Gullveig och en praktikant som jag inte förstod vad hon sa åkte till en lägenhet på 20 kvadratmeter och städade och den var jäättefin så blev klara till 10.
.
Då åkte jag och Gullan och tvätta bilar. Första gången jag gjorde det så det var spännande, fast jag fick lite klaustrofobi när de stora borstarna kom men då blundade jag och tänkte på nåt annat så blev det bättre :) Fast gullans bil läckte in så det var ju faktiskt värre. Och inte lite heller, det ba spröt in! Jag skulle nog blivit lite nervös, har ni sett final destination 4 så förstår ni varför.
.
Sen åkte vi och handlade massvis med städgrejer. Det var kul för jag körde vagnen men såg inte över varorna så det gick sådär och sen fastnade jag i en dörr på vägen ut.
Sen tog vi lunch. Kebabarullen! så har en halv i kylen. känns bra.
Efter det åkte vi och skulle putsa fönster hos en tant, men hon ville nog egentligen bara ha sällskap för vi skulle bara ta insidan, så sen fick jag sitta i köket och putsa silver med henne medan hon satt och prata. Söt.
Sen sluta jag.
.
Då tänkte jag att jag skulle ta och gå till friskis och köpa gymkort men kom fram till att det är ju bättre om jag gör det imorrn vid 10 typ när det inte är så mycket folk där så jag kan lära mig maskinerna i lugn och ro.
Så jag gick till mamma istället och lånade symaskinen så jag kunde sy färdigt en blus. Den blev jättefin! men skulle nog se bättre ut med en lite plattare mage eftersom det är en knytblus.
Sen när jag skulle gå hem hittade jag ett bord som låg och skräpa så jag tog med det hem eftersom jag inte hade nåt utan har suttit på golvet och ätit hittills.
Fan vilken lyckad dag!
Och nu vann jag en auktion på ett halsband jag ville ha med. Ae det här är ju toppen!
Fan vad bra! Jag kommer aldrig kunna somna. Så uppspelt :D
Finns typ tusen andra grejer som hänt idag som jag skulle vilja berätta om men då skulle blogginlägget bli alldeles för långt så vill ni veta mer om min awesoma dag får ni fråga.
Kan avsluta med en glad bild!

Vasegoa! Den bjöuer ja påe!

RSS 2.0