Nu är det jul igen

Nej det är det ju inte, men nästan. Snart i alla fall.
Jag försov mig idag. Vaknade av att min mobil ringde. Det var min chef som undrade om jag var påväg.
-Nej, sa jag, jag har försvit mig.
Då sa han: Det är okej, dom andra kommer och plockar upp dig om 5 minuter då.
Jag: Eeeee.. Asså.. jag ligger fortfarande i sängen.. Får jag gå på toa och packa matsäck kanske?
Han: Jahaa.. ja men ta den tid du behöver på dig så väntar dom utanför då.
Det var väl snällt. Men 5 minuter, snälla! Inte ens han skulle klara det.
Jag är nog för elak och arg mot min chef jämt, tycker synd om stackarn. Jag frå sluta med det då. OCH! Jag får sluta försova mig.
Jag vill gå till myrorna, men jag orkar inte det idag för dom stänger kl 18 och jag ska möta Sanna vid Halvars vid sju och då har jag inget att göra den timmen, för det ger ju inget att åka hem emellan, så då kommer jag gå på stan och släppa loss monstret.. Nej.. Vi tar myrorna en annan dag. Banken också, för dit måste jag med. Fixa mitt kort.
Kanske skulle fixa naglarna..? Hmm.. Okej. Snart. Ska bara skriva klart först.
Jag vill komma in på skolan!!!! JAG VILLLL!!!
Ja, det vill jag.

Nu är jag hemma

Var i skåne igår och sökte musikteaterskolan i bjärnum och jag viiiiiiill komma in där!!! Hoppashoppashoppas!!!!
Nu är jag hemma i alla fall och jag är sjuk. Kroppen har väl insett att det inte är något viktigt på schemat på ett tag framöver och passar på nu.
Var hos mormor och morfar förut. Kom dit oinbjudna och åt upp deras nybakta bröd och muffins. Det var gott. Så kollade vi på ett hus därute också som är till salu, så det ska vi nog bjuda på. Inte jag då, utan mamma och Per.
Tänkte egentligen gå ut idag, men nu är jag sjuk. Dessutom har jag inte lust med det så det gör inget. Jag ska inte kolla på melodifestivalen i alla fall. Blir väl nån film. Vill se på hajen som visste för mycket, men det är ju så tråkigt att se på vår video. Man missar så mycket då.. så det blir väl nåt annat.
Jag har svarta knän för jag är inte så bra på att dansa, så det blev ett antal hårda smällar på dom igår. Men det var det värt. ÅÅÅÅ Jag vill komma in där!
Idag fyller Luigi år. Grattis!
Mitt bankkort har helt plötsligt bestämt sig för att sluta fungera som det ska. Men bara i affärer, för jag kan fortfarande ta ut i automater. Men när jag ska handla i affärer så fungerar varken magnetremsan eller att knappa in siffrorna på kortet. Det står bara: Medges ej. Fast jag vet att jag har pengar på kortet. Märkligt.
Tove vet inte vad hon ska ha på sig sa hon nu. Hon tror att jag kan hjälpa henne med det. Som om jag skulle vara trollkarl eller nåt? Ja får väl försöka då.
Hajaj!

skrubboskrubboskrubb

Ja det har jag gjort idag. Skrubbat. Hela dagen. Så nu är jag typ medvetslös i armen. Men rent blev det. Sentimental blev jag också för vi var i söderköping och städade och då tänkte jag tillbaka på tiden då man hade någon att hälsa på i söderköping. Jag saknar det och jag saknar den personen.
Nu ska jag färga håret för jag har ful utväxt, sen måste jag ööööööövaaa! För imorgon åker jag till bjärnum oc söker skola. Fast provet är ju inte förrns på fredag, men jag ska sova där med. Det blir kul.
Mina fötter luktar äckligt. Verkligen. Dom stinker, för dom har varit i ett par äckliga, gammla skor hela dagen och svettats gärnet medan jag skrubbade. För det har jag gjort idag. Massor!
Här är min vackra syster. Vacker är du. Speciellt när du ler så här, ditt vackraste leende.

Kissnödig

Really need to pee-pee.

Funderar

P&L bokat och det känns awesome!
Var på äventyr i storstaden idag och det känns awesome. Men även denna gång tappade jag texten helt när jag sjöng sången. Fattar inte varför jag alltid gör det. Jag menar, inte direkt första gången det hände, men det gör inget. Sen gick vi och åt JÄTTEGOD mat och drack öl. Det var mycket gott.
Träffade min moster Kajsa imorse som sa att de har en lägenhet som de tänkte säga upp snart i gbg som jag skulle kunna ta över om jag nu ska flytta dit, så funderar för fullt på det just nu. Men då måste jag bestämma mig ganska jättesnart eftersom det får massa lägenheter att betala på annars. Och då kan jag ju flytta in ganska jättesnart också. Det skulle vara pretty nice. Men då måste jag ju komma in på nån skola jag sökt där nere, annars måste jag söka jobb.. Mmmm funderar på det tills imorgon i alla fall, sen ska jag nog prata mäna igen.
Kunde inte sova alls inatt typ så är jättetrött nu. Ska nog sova. Ja det ska jag.
Dricker te, gott.

Leons

Jepp, där åt jag förut. Fy faan vad mätt jag blev! Så jag sprack nästan. Fast först fick vi fel beställning men det märkte inte vi förns vi kom hem så vi fick åka tillbaka dit och byta så det tog typ en och en halv timme för oss innan vi satte oss och åt.
Sen gick jag och Tove och Gabbe och hyrde film på video west och sen gick vi hem till dom och såg på den med Cornelia. Defendor såg vi. Den var väl okej. Fast vi trodde att den skulle vara rolig, men det var den inte. Besvikelse. Men å andra sidan stod det ju på baksidan sen när jag kollade att det faktiskt var drama, så det var väl inte så konstigt kanske.
När jag städade hemma hos en dam häromdagen så var hon så tacksam över att jag kom dit och städade hennes badrum, fast det var invaderat av skogsmyror som jag inte gillar skarpt direkt, att hon gav mig en påse med löst te. Det är jättegott och jag sitter och dricker det nu!
Imorgon åker jag till Stockholm och söker skola. Det går säkert jättebra! :D
Chip o hej!

07.29

Jag kunde inte sova längre nu, vilket kanske är bra för då måste jag ju vara utsövd i alla fall.
.
http://video.se.msn.com/watch/video/fagelbiten-i-direktsandning/ah8vhui2
Haha vad fan är det här för jävla nyhet egentligen? Hihi! Roligt, men totalt meningslöst.

Allt går med lite våld

Så sant som det är sagt. Om ja inte nämnt det förut så har vi en väldig massa saker här hemma, vilket även inkluderar sängkläder. Så när man har hittat de sängkläder man vill ha, har man problemet att få in alla övriga sängkläder i skåpet igen. Men allt går med lite våld, bara man är snabb med att stänga dörren sen.
.
Mamma och jag var nyss på Henrys föräldrarmöte. Spännande! Hände typ ingenting, men efter det gick vi till Halvars där mamma bjöd mig på glass. Jag åt pecannötkola och brownie. Det var gott!
Sen gled vi hem lite stillsamt på våra cyklar. Jag gjorde misstaget att cykla med öppen mun, så självklart fick jag ett djur i den. En liten fluga. Men det märkte jag inte först så jag hade den på tungan ett tag och då KISSADE DEN PÅ MIG! Det smakade JÄTTEÄCKLIGT! Så jag spottade en ganska rejäl lorska. Meeeen.. Jag hade ju precis ätit glass.. Så slemmet var liksom inte så samarbetsvilligt, så den resulterade i en lång spotslamsa som hängde och dinglade efter mig där jag cyklade. Till råga på allt var det en alkis som cyklade bakom mig som började snacka med mig precis när allt detta hände. Vet inte vad han pratade om riktigt, jag hade ju annat att tänka på.
.
Nu tänkte jag bädda rent i min säng efter att jag plockat bort allt som låg i den och på golvet, men då fick jag syn på hur dammigt det är här, så jag ska nog damma först. Jag borde dammsuga och tvätta fönster också, men jag tror inte jag kommer åt golvet ändå. Kanske lite, men inte under sängarna eftersom det ligger ett hushåll där. Det ska bli skönt när Tove flyttar ut!
(Fast lite sorgligt)
(Fast mest skönt)
Här är en bild på en ganska crazy hund som jag mötte en gång. Det sprang runt i cirklar och grävde i marken i säkert en timme.
Apro på det mötte jag en annan crazy hund idag där jag skulle putsa fönster. Bortskämd var den för den brukade tydligen få sitta vid matbordet med en egen tallrik när familjen åt.
Jag tror inte jag gillar små hundar. Om jag ska ha en hund vill jag ha en stor hund. Fast helst vill jag ha en katt. De är inte läskiga i alla fall.

Tjocka djur

Djurplågeri?
Tänk på det ni!
Nä nu går jag på promenad.

Å herregud vilken dag jag har haft!

Dagen har sett ut ungefär såhär:
Kliver upp ur sängen kl. 06.20 efter en natt med mycket dålig sömn. Kletar på lite smink. Packar frukost och matlåta och drar mig mot kontoret. Det regnar ute.
Anländer till kontoret strax före 7 där de har dukat upp med ett vattenglas till mig? Hmmm..? Fattar inte varför men okej. Dricker lite av vattnet och sen åker jag och Gullveig ut mot Arkösund för det är där vi ska städa idag.
Men vägbeskrivningen vi fått av våran chef var MYCKET dålig, för där han sa att det skulle finnas en väg som vi skulle svänga in på fanns ingen väg att svänga in på så vi åkte mest bara fram och tillbaka. Så jag ringde vår chef och sa att vi hittar inte, vilket på jag fick svaret : Men hur svårt kan det va?
!!!!! AAAA! Jag blev så arg! Det fanns ju ingen jävla väg!!!! Så jag skällde lite på honom.
Sen visade det sig att det var en vändplan, preciiiis intill arkösundsvägen där det låg ett hus och det skulle tydligen vara vägen som vi skulle svänga in på. Inte konstigt att vi inte hittade.
Vi städade i alla fall huset. Mycket hundhår och myror. Jag gillar inte myror. De är obehagliga.
Vid 12 drar vi oss tillbaka mot kontoret.
Väl där äter jag min lunch som var mycket god och fick den glada nyheten att vi ska åka och hjälpa Carro och Mia med att skrapa bort dekor på fönster på hospitalsgatan. Aha okej, men om dom har hållit på sedan 8 imorse så borde det ju inte va så mycket kvar.
Hehe, trodde vi ja. Vilket jävla skitjobb. Limmet satt ju fast på fönstren så det gick ju inte att få bort. Sen satt det ju så högt upp också så vi nådde inte om man inte stod på en jättehög stege, vilket vi bara hade en av så bara en av oss kunde skrapa, medan en annan stod och höll i stegen så den inte skulle välta.
Så jag stod mest och tittade på och försökte se delaktig ut genom att hålla i lite verktyg.
(Tove och Frida råkade gå förbi och vi sa hej.)
Dessutom hade de precis rivit ett hus eller nåt på andra sidan gatan där vi var, så det var massa lastbilar och traktorer och conteinrar där med och det bullrade och small massor så man fick ont i huvudet och öronen och var tvungen att skrika till varandra för att höra nåt.
Vid 15-hugget gav vi upp och packade ihop och begav oss mot moderskeppet igen. Gullveig konstaterade att det nog skulle gå fortare om hon körde tillbaka eftersom det var så mycket trafik nu, så hon fick göra det. Men det stämde ju inte eftersom hon glömde svänga vänster där vi skulle in, så vi fick köra runt hela stan för att komma tillbaka igen.
När vi stog i en bilkö på södra promenaden upptäckte Gullveig att en lampa på kontrollpanelen lyste.
Hmm? Vad är det här? Är en dörr öppen nånstans?
Vi tittar bakåt och upptäcker att vi har glömt att stänga bakluckan.
Ojdå!
Så gullveig springer ut och stänger den och sen kör vi igen.
Sen cyklar jag hem. Det rengar.
Arga har vi varit idag och skällt på allt och alla om allt, men oj så kul. Vilket äventyr va?! Ja det gäller ju att ta vara på action i vardagen, och det har jag gjort idag.
Btw. Jag HATAR bredbandsbolagets reklam! Den har suttit fast i mitt huvud i säkert en vecka nu och den försvinner inte! Till och med när jag vaknar mitt i natten och går på toa hör jag den i bakgrunden.
Svinjobbig.
Nuärjagjättehungrigsåjagskaätanåthej!

Sitter på balkongen

Det är kallt.
Ibland.
Min stjärt sitter inte heller bekvämt.
Jag ska nog gå in nu.

Mätt

Ååå vad jag är mätt! Massa mat har ja ätit och det var gott!
Det är nåt fel på min fot tror jag, för när jag böjer den i vissa vinklar så gör det skitont och det känns som den ska hoppa ur led. Och typ när jag ska ta på mig mina nya sandaler (som jag var ute på stan och köpte igår fast jag inte ville) så gör det också jätteont. Jävla skitskor. Dösvåra att få på sig och så slår jag vad om att dom kommer gå sönder direkt. Men dom är fina.
Nu sitter jag i soffan bredvid Tor. Vi säger ingenting. Han ser på fotboll och jag sitter vid datorn. (Uppenbarligen.) Fotboll är inget kul att titta på, men ganska mysigt att ha på i bakgrunden.
Fan vilket onödigt inlägg.
Aja nu blev det så.
Här är en tatuering som föreställer en katt som man ser bakifrån och naveln är rumphålet. Den kan ni ju titta lite på om inte annat.

Konstaterande om maskar

Maskar kryper upp på asfalten när det regnar ute eftersom de skulle drunkna om de stannade kvar i jorden, men de drunkar ju på asfalten med. Hur kan vi då ha några maskar kvar här i världen? Borde inte alla ha dött vid det här laget?

Jag luktar sol

För jag satsar på att bli brun. Fast inte med solens hjälp utan med Doves hudkräms hjälp.
Nej för mamma och Per har ju båda två med sig sina nycklar till italien (vad de nu ska med dem till där?)så jag kan inte komma åt mitt superroliga tv-spel förrns på lördag när dom kommer hem eftersom jag får min post hem till Per. Såå idag har jag sysselsatt mig med att sy om en klänning från farmor. Den blev fin och jag blev jättefin i den! :D Och igår sysselsatte jag mig också med nåt kreativt men det kan jag inte säga än ifall Sanna skulle läsa min blogg innan jag kommer till henne om sådär en timme. Men sen kan jag säga!
Man kanske skulle måla om naglarna.. Inte så mycket färg kvar på dem.
Jag är glad idag för jag ska göra nåt! Jag har inte gjort något på flera dagar!!! Eller jo det har jag ju, men jag menar ja har inte träffat någon förutom T och H och dom ser man ju inte så mycket av, men nu ska jag leka med Sänni och det ska bli awesome!!!!
Egentligen går jag bara in på min blogg för att kolla statistiken, men när jag ändå är här kan jag ju lika skriva lite och försöka öka den. Höhö sääääkert:P
Nae men seriöst.
Inatt drömde jag, eller imorse var det ju, då drömde jag i alla fall att en stor brun spindel jagade mig och den var jättegiftig och tänkte äta upp mig. Jag har för mig att jag nyligen drömde nåt liknande om en spindel som tänkte äta upp mig..? Konstigt. Så rädd för spindlar är jag inte.
Hela den här veckan har jag bara drömt helt störda drömmar. Häromnatten tex drömde jag att jag gick på toa och när jag var klar och skulle spola så låg mitt hjärta i toastolen!! och det dunkade? Men jag var inte död.. och när jag skulle berätta det för dom jag bodde hos (för jag bodde hos en familj i ett jättestort hus) så var det ingen som förstod vad jag menade. Och alla var jättearga på mig.
Och igår drömde jag att jag klättrade omkring utanpå ett tåg som åkte omkring ovanför en hockeyplan.
Ja, jag är nog inte helt frisk i huvudet ändå. Men vad gör det då? Folk tycker ju om mig ändå!

Okej nu äre såhär

Jag har inte stuckit näsan utanför lägenheten sedan i lördags, inte ens dragit upp persiennerna, så det kanske är på tiden att ja gör det. Jag har i alla fall tagit en väl behövlig dusch nu. Jag stank verkligen. Men inte nu. Och så har jag smörjt in mig med såndär kräm som gör att man ser lite färggladare ut. Nu sitter jag alltså bara och väntar på att håret ska torka så att jag kan bege mig in till stan sen eftersom mamma är i rom och hon har hårtorken. Nej, jag ska inte släppa loss shoppingmonstret, jag har lite ärenden bara.
Igår gick jag upp ur sängen kl 16.45 ungefär. Gick till soffan och hängde där istället. Det var deppigt. Kändes som om jag aldrig skulle ha lust att göra något någonsin igen. Men idag känns det bättre. Hatar att mitt humör håller på såhär.
Idag kommer nog mitt super mario 64! :D:D:D KUUUUL! Då ska jag speeeeeeelaaaaaaa
Jag vill göra nåt.
Hahahaha! Fan vad jag är ostabil! Men idag äre bra :)
Såhär såg jag ut en gång i tiden när jag var blond.
Sen var jag brunhårig.
Sen blev jag röd.
sen hade jag lite brunare igen.
Sen hade jag svart, väldigt långt hår.
Sen klippte jag avett lite, man ack så mörkt. Nu har jag lugg också i alla fall men hade ingen bild på det. Men nu vill jag göra nåt nytt. Har ju sett likadan ut i snart 3 år, kanske dags för en förändring. Eller? Vad tycker ni?

..?

jag vill inte mer nu.

Söndag

Det känns visset idag. Fan vad tråkigt det är. Känns som om jag bara skriver i min blogg när jag är deppig så då låter det som om jag är värsta patetiska människan, men det är jag inte.
Idag i alla fall känns det inte så bra. Igen. Det känns som om jag vill gå hem och deppa, men jag är redan hemma, och jag deppar redan så finns ju inte så mycket att göra åt saken..
Jag har inte lust med nånting. Fast jag är faktiskt sjuk också så jag får känna så då.
Jag vill ingenting just nu och det är tråkigt. Skittråkigt. Bryr mig inte. Fan. Piss.
Jag vet ingenting heller. Verkligen ingenting. Jag bara går omkring och väntar på att mitt liv ska börja hela tiden, men det gör det aldrig. Fast det har det ju egentligen bara det att det inte är så mycket att skryta med så det känns som att det lika gärna skulle kunna sluta existera. Jag skulle kunna sluta existera. Jag bidrar ändå inte med nåt till denna världen. Fan vad emo jag låter. Det är jag inte. Jag är bara lite depp. Johnny Depp kanske. Dålig ordvits, en annan grej som jag sysslar mycket med nu förtiden..

Ae

Ae är det bara tisdag idag? Det känns som onsdag.
Idag gick jag på stan och köpte saker igen fast jag inte ville köpa nåt. Men man gör ju så när man inte känner sig lycklig. Köper saker och inbillar sig att det känns bättre då. Men när man kommer hem har man bara mindre yta och mindre pengar kvar så det ger ju inget egentligen. Men det struntar jag i. Jag tycker om nya saker och jag trivs med att va pank. Så det så!
Träffade Lovis idag. Men först häng med T och F bakom Linghallen. Sen var jag, F och L och fikade. Sen gick jag och F hem till F och då var C med också. Sen kom andra F hem. Sen gick jag hem och nu ligger jag i soffan och ser på cougar town. Det är inte alls lika kul som christine så det är det jag väntar på. Nu börjar det så nu går jag. Hej då.

Rabarber

Mm jag gick på stan med Tove idag. Trevligt att träffa henne igen. Det var länge sen. Vi köpte glass. Jag köpte pecannötkola och jordubb/rabarber och då kom jag på nya smeknamn till oss. Tove får va barbapappa och jag är rabarber för de passar ju så bra in på våra kroppsuppbyggnader tyckte jag.
-Tack, sa Tove då, vilket fult huvud du har isåfall.
-Men det är ju det som kallas att ha huvudet på skaft, svarade jag då.
Där var jag snabb!!! höhö
Älskar dåliga ordvitsar. <3
Jag köpte en klänning på Monki också. Jäättefin är den så nu är jag glad. Och ett linne som är likadant som ett annat jag har fast andra färger för det var 50% rabatt på det så jag slår till tänkte jag.
Jag skadade mig jättemycket på jobbet idag med. Eller.. ja, men jo det gjorde jag väl. Dom hade ett så vasst kylskåp så jag rev mig på armarna jättemycket så nu har jag massa sår där. OCH jag fick en sticka i fingret, så nu har jag ont i det med. ÅÅÅÅ vad det är synd om mig!
Hörde på radion att dom ska införskaffa singelsäten på bussarna i Danmark. Lite kul tyckte jag. Det är alltså två rödklädda säten på bussarna där singlar ska sitta så kan de flörta fritt med varandra tex påväg till jobbet eller skolan. Kul idé!
Ja med det var väl var jag hade att säga idag. Imorgon ska jag inte jobba, men kanske träffa Lovis Ansjovis :) JAAAAAAA!!!!!!

1 Maj

Jag är trött.
Igår var det valborg men det kändes inte för jag såg ingen brasa och grillade inte.
Idag var det första maj och jag badade inte. Känns lite tråkigt. Men jag såg första maj-tåget med massa MC. Coolt.
Det är inget på tv att se så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske borde sova för jag är ju som sagt trött. Väldigt trött.
http://stereogum.com/352521/m-i-a-born-free-video-nsfw/top-stories/lead-story/
Här kan man se M.I.As nya video till born free som för övrigt är en väldigt bra låt.
Här är en bild på mig och en brud när vi är karlar. Fan vad snygg jag skulle va.

RSS 2.0