Det är nåt kladdigt på mitt golv..

eller nåt, det är saft, och det är inte bara på mitt golv, det är i mitt kylskåp också. Jobigt i alla fall för strumporna fastnar varje gång man går förbi där.
Jag fattar inte varför jag fortsätter envisas men att klippa lugg när jag alltid ångrar mig efteråt, fast den här gången blev det bra, än så länge, vi får se efter en svettig dag på jobbet. Men vem är snygg efter en sån liksom..
Jag ska äta fiskbullar och pasta idag. smaskens!

En dag i solen

kunde det ha blivit om jag hade klivit utanför dörren idag men det gjorde jag inte. Har legat och kollat på tv hela dagen och lidit av depresion och halsont och nu är jag ledsen och ska sova. Jävla skitdag. Jag kan ju fortsätta ligga och dö hemma, jag bryr mig inte.

Vi hyrde film

Se inte "the zombie diary" tror jag den hette, den sög hästballe. Jag som ville se nåt läskigt liksom..
Såg också "the astronautfarmer" den var väl sådär, ingen komedi som de skriver på baksidan i alla fall.. tyckte inte jag. Jag vill också åka till rymden, astronaut vore väl coolt kanske men man kommer ju inte så långt.. jag vill mer bli antingen ett med rymden, dvs att jag blir rymden när jag dör, eller så vill jag åka runt i den som de gör i lgtg, det vore svinballt! aa vi kör på det!

Söndag

The Ark var bäst igår och jag är kär i Ola Salo. Hur skulle man inte kunna vara det liksom? Sorgligt att de lägger ner, men man ska ju sluta när man är på topp säger de.
Sen gick vi till bonbon och gjorde av med massa pengar och sen sov Athina hos mig. Mys!
Jag orkar inte laga lunch till imorrn så blir väl att leva på mackor och frukt.

näckspärr

för jag har sovit konstigt.
ont i halsen när jag sväljer och lock för öronen.
Skulle tatt en öl på munken med tove igår men vi orkade inte så stannade hemma och kollade på men in black istället. Bra film, har inte sett den förut.
Jag ska hem till mamma och skriva ut min biljett sen för det glömde jag igår och ikväll är det the ark med athina. Nice!
Men det är kallt ute så ta på er mycket kläder!

störrrrrddddttttt

sjukt vad årets peace and love kommer bli något att hänga i granen alltsåå!!! Bob Dylan liksom!! Inte bara han heller utan MASSOR BRA! ååh vad jag längtar!
Imorn blir det arken i flygeln också. fint att leva nu!
Våffeldagen idag med. kan det bli bättre!?!?!!? :D
aaaaaahhhhhhh (lycklig suck)

Vad är väl en bal på slottet?

Jag får damp på min lampa på toan. Lysrör som surrar skithögt så jag inte hör vad dom säger på radion när den är tänd och jag sitter där. så jag går helt enkelt på toan i mörkret och hoppas att jag träffar rätt.
Jag ska klippa brors hår sen. kan bli kul.
jag gjorde egna köttbullar igår, blev inte lika goda som vanligt, kan bero på att jag hade smulat knäckebröd istället för ströbröd och vetemjöl istället för potatismjöl, men dom duger.
ne nu ska jag gå och träna. hej då!

jag vill vara liten igen

så enkelt allt var då. och tryggt. jag vill bo i ållebråta och vara 10 år igen. det var livet det.
jag är trött, har ont överallt och känner mest för att gråta. utan anledning. ensam kanske. men jag vill inte ha sällskap heller.
jag ska..jag.. vet inte..

jag fryser

för jag har stängt av elementet i min lägenhet. det funkade ju ändå inte. Kanske skulle ta på mig en tröja ändå, inte kontsigt att jag fryser om ja bara har på mig en t-shirt.
Jag vill inte gå och handla men jag har ingen mat. äh, jag har ju spenat i frysen, det får fan duga! göra lite soppa på det. bara att det är jobbigt att ta med sig soppa till matlåda för det bara läcker ut i väskan. Vem var läcker sa jag? Jag såklart ;)
skulle kunna va i alla fall.
Orkar itne träna idag, eller gör jag väl men har ingen lust. har dessutom huvudvärk så känns som en dålig idé.. bortförklaringar. jag har gått upp massor i vikt, men jag tycker inte det gör så mycket, jag kan väga mycket bara det inte syns och det gör det nästan inte för jag är lönnfet. lätt bästa sättet att vara fet på ;)
nu har jag ont i ryggen med för min dator står så jag måste sitta obekvämt på golvet och jag orkar inte flytta den.
Jag undrar vad mamma gör idag. Jag ska ringa och fråga.

yellow ledbetter

Påminner om bra tider. Jag gillar pearl jam.
Idag åker tove till stockholm över helgen och tor är i fjällen så jag får ta hand om deras katt. Den är väl inte direkt överförtjust i mig eftersom jag bara vill krama den hela tiden, så han springer jämt och gömmer sig när jag kommer. Men vi ska ha så mysigt ihop! :D

Vaknade till ljudet av snöplogen imorse, trodde inte det var den men det var det. Har inte gått ut och lekt i snön än men jag ska det sen, när athina kommer hit :)
Btw, jag HATAR findusreklamerna med töntfarfar som drar skitdåliga tack-för-maten-ramsor. Fy.
Den här veckan har kännts som lördag varje dag. Idag med men det är det inte det är fredag. Jag vill ha måndag. Jag vill jobba. Jag är trött på att vara ledig nu.
såg hajen 2 igår med tove. Inte lika bra som ettan men väldigt bra ändå.

Nuskajagdiskahej!

har flottigt hår

men vad ger det att tvätta då? Tove tänker ju ändå släpa med mig till gymmet sen.
Bokade en resa till paris med mams igår, det får hon i 50årspresent av mig. I maj. Det blir najs.
Köpte också en JÄTTEFIN kjol på erikshjälpen för 50 spänn igår. Det var najs.
Fick MVG på spanskaprovet förra veckan. Det är najs.
ska äta min frukots nu. Najs.
Bajs.

Okej

Jag fick en komentar av någon om mitt inlägg om tjocka djur, klart jag fattar att bilderna är fixade. Idiot, jag är väl inte dum i huvudet!
Jag fick för mig idag att mitt hår såg lite slitet ut så jag ställde mig framför spegeln och klippte lite, blev väl sådär. Ingen större skilnad fast lite sämre, men det växer ju ut igen.
Åt pizza hos C&G förut och såg på the american. Skittråkig film och jag mår illa och känner mig tjock efter pizzan så nu ska jag göra en sallad och inbilla mig att den gör mig smalare.

Söndag

Jag vet inte vad det är för väder för jag har inte dragit upp persiennerna än.
Borde nog gå och träna sen. Men inte nu, orkar itne nu, tar det sen.
Ser lite glest ut med jobb i veckan, men det dräller nog in lite mer senare.
Jag har inga pengar på mobilen, orkar inte ladda.
Fan vad deppig jag låter, men det äer jag inte, jag är glad! Fast någon skulle kunna få höra av sig och dra ut mig ur råttboet idag för utan hjälp blir det nog inte av.. Typen promenad låter najs.
Ikväll är det män som hatar kvinnor på tv, man kanske borde se den eftersom jag är en av de få i världen som inte sett den.. Men så är det ju morden på åttan med.. tufft.. vi får se..

Estoy libre hoy

Skönt! Fast de frågade om jag kunde komma in vid 9 men jag sa att jag var upptagen idag och på sätt och vis är jag det för jag har gymmat och sen lovat bort min dag till Anna :)
Flög svett åt alla håll idag med.
Jag vet inte vad det är för fel men alla mina elektriska prylar krånglar j'mt så mycket. Nu är det glapp i uttaget i mp3n också så den måste ligga helt stilla om den ska ladda, precis som telefonen.. Ingen tekniktjej direkt..

Ja vad ska man säga..

Vad håller jag på med när jag sover egentligen? Inatt drömde jag att jag, gullan på jobbet och massa andra skulle ha skräckfilmskväll i ett spökhus och sen övernatta där. Så när vi släkt lampan ropar hon till mig att tända igen och kolla på en grej så jag gör det och då visar det sig att en jättestor spindel hänger i taket ovanför mig och den börjar jaga mig. Läskigt var det så jag vaknade såklart och vad upptäcker jag då då? Jo att jag någon gång under natten har tagit av mig min t-shirt. När hände det? Jag vet inte.
Jag kollar på bond. Octupussy är det idag. Jag gillar bond.
Har hälsat på mamma idag och bastat så nu har ja lockigt hår. Fint.
Nu börjar bond igen.
Hej då.

When a man loves a women

Jag är så glad för jag kom precis hem från spanskan där jag idag gjorde prov och det gick bra!! Det luktar så sjukt gott ute, det småregnar liksom lite så det luktar jättevårigt. En doft man inte kännt på ett bra tag.
Jag drömde i natt att mina tänder blödde och började ramla ut... aldrig drömt det förut..eller?? Sen drömde jag att Kerstin försökte tvinga mig att äta stora, kackerlacksliknande loppor. Det var äckligt och jag vaknade av att jag spände ihop munnen och skakade på huvudet och gömde mig under täcket.
Jag avlade idag ett löfte, vi får se hur länge det håller men jag ska sluta äta kakor, bakelser, godis och chips och sånt annat än absolut nödvändigt (typ på fester kan man smaka eller när man är grymt bakis kan man unna sig eller när nån fyller år) Men INTE det där jävla fikat på jobbet! Jag har aldrig gillat traditionen fika över huvudtaget, inte vuxit upp med sånt så har bara tyckt att det är onödit och tantigt men nu har jag tyvärr fastnat i den fällan själv och kan säga att det märks på min kropp. Mina kläder börjar bli lite trånga. Jag var på gymmet idag och cyklade stenhårt skitlänge och det typ ba flög svett åt alla håll. Det var najs! Jobbigt jag skriver då utan styckesindelning och sådant men det får ni stå ut med, inte mitt fel att ni vill läsa den här skiten.
Mindre fika åt folket!

Hej näsblod!

Trevligt att ha dig här igen! Det var ju så längesen nu.. inte. Men äsch, man vänjer sig. Så är det att vara nosepicker! höh
Fan vad gött det ska bli att ligga i soffan och käka grillchips sen! Längtar* tönt.. jag alltså
det här med bloggar är ju skittråkigt egentligen. Man bara ordbajsar och ingen tycker att det är intressantattläsa och de som tycker det har ju inget liv, no offence.
Så tycker jag.
Hittade ett diskställ på jobbet idag. Det var lite stort men jag fick det att funka. Najs.

Hejsan

Jag orkade inte gå till spanskan idag men jag tyckte jag var värd att få stanna hemma och se på film och mysa med athina istället så det gjodre jag. Visserligen har vi prov nästa vecka så det kanske kunde ha varit bra att gå idag, men jag var verkligen itne på humör, dessutom är det inte jättesvårt att lära in från boken själv så det ska jag göra. Jag lovar!
Jo A var ju här och såg på film och hon hade även med sig te från österrike till  mig!! Världens godaste te kan jag lova. så jag bakade scones och så åt vi det och drack det smaskiga teet. :)
Creedence clearwater revival är ett mysigt band som man blir glad av att lyssna på.
Nåt annat som är bra är att M.I.A. kommer till Peace and Love! Kommer rocka fett!!!!!!!!!!!!!

1e mars

Det var det ju i det tidigare inlägget idag med men jag kom på det först nu..
Jag har precis varit hos mamma och kollat färdigt på första säsongen av fringe så nu återstår att köpa och kolla på de andra säsongerna med. Plus säsong 3 och framåt av lost. Jag fick även med mig 3 böcker och min fiol hem så nu ska jag börja spela på den och bli bra bra! Och ett munspel! Har ingen stråke eller hatch till fiolen dock men det få jag väl fixa då. Typ imorrn kanske. Jag vill kunna spela piano jättebra också. Men hallå! Säg vad jag inte vill kunna. Jag vill ju allt! Men ska börja med att ta upp mina fiolkunskaper igen.
.
Blev ingen träning idag för tove jobbade och då orkade inte jag gå dit så får bli imorgon istället.
Det är ju så dålig med jobb på mitt företag såhär i början av månaden men jag hoppas det kommer igång sen för det vore ju trevligt att få lite pengar nästa månad med.
.
Jag lyssnar på Beethoven. Bra. Får lite flashbackminnen från vår musikal i trean. Det var najs! Men jag har lagt min skådespelarkarriär åt sidan ett tag. Vet inte om jag nånsin kommer ta upp den igen. Det är ju kul och jag skulle vilja men jag tror jag har för dåligt självförtroende för det för jag får för mig att jag är dålig och alla andra är skitbra och att jag aldrig skulle komma nånstans inom det. Men vi får se vad livet har att erbjuda längre fram.
.
Imorgon ska jag gå och köpa en usb-kabel och ett par hörlurar till min ipod också.
Nu ska jag äta en macka och dricka te och sen ska jag sova.
Buenas noches.

Just det!

Jag hade en ganska intressant dag på jobbet förra veckan då jag körde in i ett träd med bilen, fast bara lite, råkade sätta på ugnen med rengöringsmedel i vilket kunde ha lett till att den börjat brinna, när jag skulle torka av ett kontaktuttag i köket kom det värsta blixten och poffet och så flög den genom halva rummet, och så ramlade jag ner från en stege.
Men det var då det. Nu har jag ont i handen sådär som det blir ibland så jag får väl gå med bandage ett par dagar tills det går över.
Jag vill köpa ljuslyktor på indiska, och ramar så jag kan sätta upp fina bilder. Inte för att det finns nån plats kvar på mina väggar men det går säkert att klämma in nånstans. Sen vill jag ha en gitarr också så jag kan lära mig, men det är ju så tråkigt att lära sig saker för det tar ju sån tid, jag vill kunna nu! Tjejen med noll tålamod.. Nee jag har ganska bra tålamod, men inte när det gäller att lära sig saker.
Jag  måste nog gå och handla idag annars får jag ingen frukost imorgon.. Men jag vill inte, det kostar så mycket. Det är jobbigt med mat, den bara tar slut och så måste man köpa mer och det kostar massa pengar. Det skulle vara bättre om man inte behövde äta alls.

RSS 2.0