Måndag

Ja så börjar en ny vecka igen. JAG FICK LÖN IDAG! oooo vad skööönt! första inkomsten sen jag fick sista studiebidraget i juni (om man inte räknar med  födelsedag och jul oco sparpengar och grejer, men det är ju inte samma sak).
Mycket rolig och händelserik helg för min del.
Fredag: Förfest/mys med Sanna och sen huggan! På dansgolvet när jag stog och pratade med Mucken kom en helt random tjej fram till mig och berömde mig för att jag var så fin och hade en så fin klänning och jag passade så bra i den :D det kändes bra att höra! Såhär såg jag ut. Fast med mina bruna klackstövlar med.
Lördag: Bowling och utgång med My och gänget! KUUL! Jag vann! Elli var sämst..haha nee då! Hon var jätteduktig:P Eftersom jag kände mig lite seg sedan fredagen hade inte jag gjort mig iordning så mycket (eller typ inte alls..lite nytt smink på det gamla bara..) så fick jag fick lite smått ångest när alla andra var så fina, så klockan 22.30 när förfesten var fullt igång fick jag för mig att jag skulle tvätta håret. Så My och jag hjälptes åt att tvätta mitt hår. Sen lekte vi inte nudda golv.
När vi skulle gå hem från Hugo sen gick vi först till donken och köpte lite mat. Jag åt min Cheese påvägen hem till My för jag var hungrig. Då plötsligt försvann fötterna under mig och jag landade hårt, hårt på marken! Mina fötter slog även undan Mys fötter så även hon landade hårt, hårt på marken.. Det var kul! Men nu gör det ont och jag kan inte luta min på armbågen eller ligga på sidan.. Aja, smällar man får ta när man lever ett så spännande liv som jag. :)
Idag har jag köpt skor. Jag kommer få skoskav av dem, men det gör inget för dom var fina och så fort jag gått in dem så gör det ju inte ont längre.
Nu ska jag sega på Fejjan och sen se vad som finns på tv.
PEACE OUT!

Makeover hos Frida!

Idag var jag med Frida på kuriosa och fikade. Det var jäättemysigt och hon berättade om alla sina framtidsplaner för mig för hon hade just varit på adecco och var rätt inne i det samtalet. Sen gick hon och köpte vin till mig och sen gick vi hem till henne och hade makeover. Cornelia kom också så Frida gjorde oss fina och tog massa bilder:D DET VAR KUUUUL!! Bilder på det kommer.
Nu sitter jag i soffan hemma och ser på Crank, den går på tv, men jag ska snart byta och kolla på Fringe istället. Jag ska jobba imorgon. Det känns segt. Men nästa vecka känns ännu segare för då jobbar jag varje dag.. ingen sovmorgon där alltså.. Men sen ska jag nog gå hem till Sanna och dricka upp mitt vin och gå til huggan, the place to be! Imorgon alltså.
Frida visade mig en massa intressanta grejer på fishville man kan göra också. Så jag ska nog leka lite med det nu :D
AJA: VI HÖRS! PUSSSSSSSS

Tråkigt?

Fy faan vad tråkigt jag har! Jag kan inte komma på nånting att göra! Har suttit inne i flera dagar nu och kännt såhär, men det finns ju inget att göra! Inte kul att gå ut själv och alla andra gör ju något så det finns ingen att fråga heller..
.
.
Jag har ont i fingret och skinkan och har skrapsår på armbågen för Sanna och jag åkte pulka igår och backen slutade med ett stort gupp så vi flöög låångt och landade hårt och mössorna flög åt alla håll och vi blev begravda av snö. Sen hittade vi dödens backe och den vågade vi inte åka med släden för den var så brant. Så vi åkte på bara rumpan och förbannade oss att vi inte tagit med oss stjärtlappar, men det gick jättefort ändå så om vi hade åkt med släden hade vi nog garanterat varit döda nu :O Det var roligt och vi ska göra om det nån dag, men då tar vi nog med stjärtlappar också så vi slipper slita på byxorna..
.
.
Jag har lust att basta men dom har bytt lås på alla dörrar i hela huset för att öka säkerheten och då glömde dom ge oss nya nyckeln till bastun så vi kan inte komma in där.. Jävla as! Annars hade jag ju kunnat fördriva ett par timmar på det. Men jag får väl ligga här på soffan och dö av tristess istället då! Aja, inga sura miner! Bättre tider väntar!

Pulkaåk!

Jaaaa! Nu kommer snart Sanna hit för vi ska åka pulka! Det har jag velat göra sedan snön kom, men det har tydligen inte blivit av än.. MEN NU SÅ! :Dm
En gång lekte Tove och jag i snön. Här kommer lite bilder på det.




Annars har jag inte gjort något alls idag.. lagat ett par tajts för det är så man gör när man är fattig och inte har råd att köpa nya.. Nej, nu ska jag byta om så jag inte fryser ute i vintervädret.
Och fan nu är texten blå men jag hinner inte fixa det. jaja..

HEJ DÅÅ!

House on haunted hill

En gång när jag var liten satt jag uppe och såg på skräckfilm med pappa. Vi såg House on haunted hill och efter det fick jag sådana f r u k t a n s v ä r d a mardrömmar så det är inte klokt. Så nu när jag är lite äldre tänkte jag att jag skulle se om den verkligen var så läskig som jag kommer ihåg.
Så jag laddade upp med popcorn i mängder och kröp ihop under en filt och såg den ännu en gång. Den var läskig. Fast lite överdriven i slutet, men annars ganska bra. Kan helt klart säga att jag har sett sämre filmer i alla fall.
Jag skulle vilja gå och lägga mig och sova nu, men med tanke på mitt sena uppvaknande idag så lär nog inte det gå så bra.. Jag kanske kan läsa lite i världens bästa bok. Liftarens guide till galaxen! Den är verkligen värd att hyllas! Alla som inte har läst den, LÄS DEN!
Imorgon ska jag nog gå ut ur lägenheten en sväng.

Skaffa blogg

Ja det trodde jag aldrig att jag skulle göra, men har man tråkigt en måndag så har man..
Jag vaknade halv 12 idag.. känns inte så bra. Hatar när man vaknar så sent för då känns hela dagen seg sen. Äcklig är jag med, borde duscha men det kan lika gärna vänta tills imorrn. Om jag nu inte ska gå på Henrys föräldramöte sen, men det tror jag inte..
Idag åker Luis till Norge. Hoppas det går bra. Jag ska ju med dit men jag åker nog inte förns typ den 15 februari kanske eftersom jag har möte på arbetsförmedlingen den 12e som det nog är bra om jag är med på.. jag siktar in mig på att åka det datumet i alla fall så får vi se hur det går. Sen stannar jag väl så länge jag känner för det. Hoppas jag trivs bättre än i London.. Lite grejer jag måste fixa innan först också, typ mitt CV är kasst och så ska jag prata med nån på A-kassan också innan jag åker. Det ska bli kul i alla fall! Hoppas att jag kommer iväg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0