Degdag

Idag har jag bara degat. Först i sängen då jag kollade på The green mile, mycket bra film. Sen framför tvn där jag mest har zappat runt mellan kanaler.
Jag har huvudvärk.
Men det tar vi ingen hänsyn till för imorn är det bara påt igen. Får ju pengar i alla fall.
Igår skulle jag egentligen ha gått ut med Miina och hennes friends men när jag gjort mig fin la jag mig i soffan ett tag och då somnade jag. Sen orkade jag inte göra nåt längre så jag stannade hemma istället.
I fredags fikade jag med Miina och några och sen gick vi hem till henne och ölade. Det var en lyckad kväll. Mycket trevligt fast jag kände mig död efter veckan.
Jag skulle vilja ha en hobby. Men jag vet inte vad. Jag tröttnar ju så fort på allt. Inget tålamod kallas det. Ingen ork heller.. Men ändå. Jag önskar att jag hade lite mer energi.. Men det är ju så svårt att hitta den när det är så tråkigt väder ute. Jag ska hitta energi så fort det blir bättre väder. Då ska jag vara ute och göra mycket saker. Dessutom fyller man ju 20 i sommar. Då ska jag sitta ute i parker och dricka bärs!
Det blir fint!

Bio

Idag bjöd jag min vän Anna på bio. Vi såg shutter island. Den var mycket bra! Tyckte jag.
Nu ser jag på OS. Det är så spännandeeeee!!!!

Tisdag

Japp idag är det tisdag och jag jobbade. Första hemstädet. Gick bra. Väääärsta fina lägenheten! Såg ut som ett slott med maassa fina möbler och takkronor och asstort var det med. mm så vill jag bo. Fast det ska va ett hus på landet och inte en lägenhet i stan.
Fick en ny jacka med. Dom hade lite jackor på kontoret som dom tänkte ge till lettland så vi fick välja och vraka. Jag hittade en mörkblå sammetsliknande jacka. Fin tyckte jag. Sen tog jag några godispåsar med och begav mig av till Frida där Tove och Cornelia även var. Cornelia började förövrigt på mitt jobb idag. Mycket trevligt tycker jag!!!
På vägen hem från Frida sen översköljdes jag av nån slags ångestvåg och började storgråta när jag kom hem. Då satt mamma i soffan och jag myste lite med henne ett tag. Sen drack vi te och åt knäckemackor så nu känns det bättre. Jag älskar min mamma! Väldigt mycket!!!!!<3

Myskväll

MM jag är nyduschad och ligger i en renbäddad  säng just
nu med hello kitty på påslakanet och lyssnar på Stevie Wonder.
Kan det bli bättre? Tror inte det.
Jag tar lite ledigt från OS ikväll tänkte jag. Även fast det ju är
spännande med damernas final i stafetten nu, men jag har så
mysigt så jag vill inte sluta med det. Känner lite skuldkänslor för
det.. men ääh! Jag kommer ju ändå höra på radion eller tvn imorrn
om hur det gick och typ se reprisen.
Jag har sovmorgon imorgon upptäckte jag nyss!!! ÅÅÅ känns bra!
Börjar inte förrns åtta nu, annars börjar jag sju. Nu kanske det
t o m är lite ljust när jag går till jobbet så jag slipper oroa mig
för zombies. Skönt.
Läste ut tredje boken i liftarens guide till galaxen förut. Igen.
Så nu ska jag börja på fjärde. Igen.
Goodie nightie!

åå vilken härrrrlig dag!

åååå! Det är så fint väder uteeee!! Massa snö! Soligt! Kallt men inte så man fryser om man tar på sig lite kläder. Jag log hela vägen hem förut, sen hjälpte jag till att knuffa på en bil som satt fast. Dom blev glada och då blev jag ännu gladare. Så gå ut i det fina vädret och gör goda gärningar för då blir ni med glada!
Jag är typ helt besatt av OS har jag märkt. Jag kollar på det hela tiden och om jag inte gör det så önskar jag att jag gjorde det. Jag har nog tittat liiite för mycket på skidor också för jag upptäckte förut när jag och Tove "körde om" en dam på trottoaren förut att jag tänkte att jag åkte skidor och tog ledningen. Men vad ska man säga? Det är ju så spännande och braaa!!!
Nu sitter jag hemma i soffan och dricker cola. Borde nog borsta tänderna.. Vi var ute igår och jag glömde min väska hos My med mina skor i så jag fick gå hem i klackskorna. Det gjorde ont ont i mina fötter så jag gick jättefult hem. Tove skrattade så hon började gråta och kissade nog på sig lite också, för att upprepa vad hon sa. Det var en väldigt rolig kväll i alla fall även fast jag inte kände mig särskilt taggad innan. Men inget slår Toves och min fredagkväll! Den var bäst och det kommer ni förstå varför när bilder och filmer på den kommer!
Nu ska jag frotsätta mit OS-tittande. Skridskor är det nu. Spännande!

OS

Jaaa här sitter jag i soffan och jäser för omväxlings skull. OS tittar jag på. Mycket spännande! Anja tog precis brons i slalom. Det tycker jag var bra gjort av henne!
Nyss var Lovis och Amanda här och vi tittade på nightmare on elm street 2 och åt semlor. Sen tittade vi på äckliga filmer om folk som klämmer finnar på youtube. Det var mysigt :)
Imorgon ska jag jobba. Jag går till jobbet kl 06.40 och då är det ingen ute, så jag brukar tänka då, att tänk om det skulle dyka upp en grupp zombies runt hörnet som springer rakt mot mig och det visar sig att världen har drabbats av ett hemskt virus och jag är en av de sista överlevande.. vad fan skulle jag ta mig till då?!?! Läskig tanke som jag som sagt tänker varje morgon..
Nu ska jag nog ta mig till sängen och läsa lite LGTG. (Liftarens guide till galaxen)
Jaa men sov gott då!

Stockholm

Japp! Jag, Miina och My åkte upp till Stockholm i torsdagskväll för att hälsa på Ellinor. Det var en helg som verkligen behövdes kan jag lova. Guud vad skönt att komma bort från Norrköping ett tag och glömma all skit man har efter sig!
Vi inledde fredagen med att gå en sväng på stan. Lite inhandlnande blev det väl fast jag lovat att jag inte skulle slösa pengar.. Men måttot för resan blev att man är ju inte i Stockholm varje helg, därmed är det helt okej om alla mina pengar går åt. Sen åt vi på thairestaurang. Aaaasgott! Sen gick vi hem till Elli varpå det blev lite förfest och sen drog vi till Viper room för dom hade så billig öl där. 20 kr kosta den så vi öste i oss och drog på en ordentlig fylla. Sen ville vi shotta vid elva så vi gjorde det. Piggelin. Alldeles för söt så jag blev tvungen att springa till toan direkt och kräkaaas.. det var gott..
Dom hade girlsnight den kvällen så vi fick en gratis drink i baren med, men det var nog fler killar där än tjejer.. eller så såg jag bara inte tjejerna.. Vi intog dansgolvet sen i alla fall och vi ägde det ju LÄTT! Stannade till halv 3 då det kändes som om mina fötter blödde, så vi gick till donken. Där köpte jag 3 cheese varpå jag sparade en till frukost nästa dag. Den var god även som kall, men varma färska vinner nog ändå..
Lördag blev en segisdag. Började med De tre vännerna och Jerry på barnkanalen och fortsatte sedan med ett par timmars tv-tittande. Vi tröttnade så småningom på det och gjorde oss fina för kvällen och gick ut och köpte pizza. Min var nog godast för det var champinjoner på den. Sen gick vi tillbaks till Elli och förfestade lite innan vi drog till systrarna Almroths föräldrar som var på visit hos några vänner i Stockholm. Så vi fortsate förfesten där. Det var mycket trevligt!
Sen gick vi till Laroy på stureplan. Jag kommer inte ens ihåg resan dit.. mitt minne kommer tillbaks när vi visar leg, sen försvinner det igen..
Där inne i alla fall var det BARA bratz. Maaassa killar bara, som stog och körde pekfingret på dansgolvet och putade med läpparna. HAHA! Och överallt såg man folk som hade beställt in värsta champanjebrickorna. Det var coolt.
En kille kom fram till Miina och såhär löd samtalet:
Han- Tja! Hur är det?
Hon- Det är bra. Sj?
Han- Det är kuung!
Hon- haha bra! Jag kommer inte härifrån, men det är ju bra en massa bratz här.
Han- Ja jag vet. ( Med en min att han håller med)
Hon- Ja du är ju en av dom.
Han går sin väg.
Senare på dansgolvet träffades dom igen och då löd samtalet såhär:
Han- Det är ju du!
Hon- Jaa. Ska du med ut och röka?
Han- Hehe.. ee.. nee ( med en blick som att hon är dum i huvudet som röker)
Sen skiljs dom åt.
HAHA! Det var så kuul! Värsta snobben! Trots att det var smockfullt där inne var det typ helt tomt utanför där man kunde röka. Jävla stockholmssnobbar som inte röker..
Det var 20årsgräns där med, men vi kom in direkt och jag tror jag vet varför. För det var ju BARA KILLAR där så dom ville väl ha in lite mer tejer.. Jag såg kanske 2 eller 3 andra tejer på hela kvällen.. Men återigen kan ju det bero på att jag inte såg dom bara.. dom kanske fanns där..
Kul kväll i alla fall! Sen gick vi hem till Elli och skulle se på film, men jag såg dubbelt så jag fatta ingenting så vi stängde av den och såg den nästa dag istället.
Så såg vi alltså på film hela söndagen. Det var ju alla hjärtans dag så vad passar bättre än romantiska komedier? Och vilken tur alla hade i slutet på alla filmer som blev tillsammans på alla hjärtans dag! :O
Ja! Den här helgen blev MYCKET MYCKET lyckad och den kom som sagt verkligen lägligt. Vi gör om det nån gång! :D:D:D:D

LalAla!

Sitter här och sentimentalar lite till Elvis Presleys Suspicious minds. Den är så braaaa och jag blir så glad av att höra den för allt känns så bra då!!! Eller av Elvis överhuvud taget.
Fikade med Lovis och Tina förut. Det var mysigt! Sen gick Lovis och jag till ica och jag köpte ahlgrens bilar som är chokladdoppade för ja ville prova dom för jag såg dom på reklam igår. Men jag har inte smakat dom än, för jag ska ha dom som matsäck på tåget sen, för vi åker till stockholm och hälsar på Elli idaaaag!!!! :D:D:D Ska bli kuuuul!
Vi har ett mysterium här hemma.. alla handdukar som vi hänger fram som man ska torka änderna på blir förstörda av nån jävla anledning och får fula färgfläckar! Mamma säger att det är jag som förstör dom när jag tvättar ansiktet för att jag använder finnmedel, men det har aldrig blivit så förut!! Dessutom så hamnar ju inte fläckarna där ja torkar mig utan under där, så det KAN inte vara jag. Men det är ingen som fattar det.. Så nu gör vi ett experiment. Alla torkar sig på en varsin handduk och så får vi se vilken det blir fläckar på. Jag kan lova att det inte kommer bli det på min. Bara för det kommer det säkert bli det bara för att jag är så dålig förlorare och kommer bli skitsur när det visar sig att dom hade rätt och jag fel.. Men jag har rätt!! Det har jag alltid :)

Lovis är BÄST!

Var och fikade med bästaste Lovisen igår. Vi satt nästan 3 timmar på kuriosa och hade mysigt. Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte en klänning och ett skärp fast jag ABSOLUT INTE skulle köpa något.. Men det var ju så billigt ju!!
Sen storstädade jag badrummet här hemma. Det blev fiiint! Tänkte fortsätta och göra köket idag, men jag orkar nog inte det för jag mår bajs i halsen idag. Men jag ska ändå tvätta sen mellan 16-21.
Jag kom ju på att jag hade möte på arbetsförmedlingen på fredag vilket skulle komplicera stockholmsresan en del.. och kändes ju dumt att boka om mötet när jag redan gjort det en gång, meeen å andra sidan så vill jag ju hellre åka till Stockolm än att gå på ett tråkigt möte så jag skrev ett mejl att förhinder dykt upp, så Stockholm here I come!

ÅÅÅÅ!!!

Fyyy faaan! Vilken jäävla ångest jag har!! Jag är ju dum i huvudet!! Det här med pengar alltså.. Inte min starka sida direkt.. fy fan.

Spontanutgång.

Japp. I torsdags hade jag såndär vrålångest hela dagen. Det kändes inte så bra.. men sen ringde Sanna och vi bestämde att jag skulle komma hem till henne och se på film. Så jag begav mig av mot henne efter att jag hade ätit, men då satt hon på espresso house och fikade med Johanna och hennes arbetskompisar, så jag gick dit istället och åt upp deras rester.
Då skickade Patricia sms till Sanna och frågade om vi ville med och bowla. Så vi tänkte: okej, när då? NUU!! Så vi gick ner mot huggan och mötte dem på vägen dit. De skulle bara upp till en kompis till Hanna lite fort först så vi följde med upp. Väl där drog vi en bärs och spelade lite biljard. Måste säga att jag äger det spelet!
Sen gick vi vidare mot hugo. Eftersom vi nu var ett par stycken så bestämde vi oss för att ta två banor, så jag och Sanna körde på en bana. Innan vi började sa Sanna:
-Alice! Jag suger på bowling, bara så du vet.
Okej tänkte jag, synd om henne eftersom jag även äger detta spel. Men vad händer? Sanna slår massa strikar och jag slår inte en enda! Förrns i slutet då jag äntligen får till en. Jag blir överlycklig och springer omkring och vrålar ett tag innan vi upptäcker att jag råkade slå den på Sannas serie.. VA FAN! EN STRIKE OCH DEN GER JAG BORT TILL SANNA!?!?! äää! Det är ju tanken som räknas! eller hur?
Sen satt vi där ett tag tills dom stängde och då drog vi vidare mot deli. Påvägen dit kom vi på att vi glömde betala för bowlingen.. oj då.. ää gratis bowling är ju fint, tänkte vi. Och han sa ju ingenting fast vi var assega därifrån.
På deli hände det väl inte så mycket. Sanna och jag beställde in en ciderkanna. Jag gick på toa några gånger. Det var väl typ allt.
Sen gick vi vidare mot Svea. Jag hade aldrig varit där, men jag hade hört att det bara hängde en massa skumma typer där. Det stämde måste jag säga.. Kom fram nån kille på 30 bast vars polare hade gått hem så han ville hänga med oss. Då gick jag och Patricia på toan och lämpade över problemet på Sanna. Väl inne på toan träffade vi en tjej som jag tyckte hade fina örhängen, så jag sa det till henne. Vi sa att vi skulle festa ihop nångång med. Sen ute på dansgolvet typ precis när vi skulle gå hem kom hon fram och kramade mig och sa att hon älskade mig och ville ha mitt nummer så vi kunde festa ihop nångång. Jag tänkte väl inte så mycket på det så hon fick det. Sen presenterade hon mig för sin pojkvän, och föreslog att jag skulle kyssa honom och puttade mig fram mot honom. NO WAY! tänkte jag, men sa att ha kunde få en kram istället.. Det var bara skumt...
Sen drog Sanna, jag och en till hem till Sanna på efterfest. Vi knackade på hos grannen och frågade om han skulle med. Han låg och sov men sa att han skulle komma snart. Vi gick upp sålänge och började sjunga singstar. Då, Jag vet inte om han skämtade, men jag tror nästan det.. fast jag vet faktiskt inte.. i alla fall, då föreslog han som var med oss att vi skulle ha trekant.. Sanna och jag svarade inte och började sjunga singstar istället. Skum kille..
Sen kom Sannas granne upp i alla fall. Med en kaffekopp. Han var väl trött. Så gick den andra killen och vi satt och prata. Då ringde min mobil. Sanna fick svara för jag ville inte svara på okänt nummer. Det var den skumma tjejen från Svea som bjöd med mig och Sanna på vodka hemma hos henne och hennes pojkvän omgående, fast klockan var över 6. Så jag försökte dra mig ur med tanke på att Sanna fick höra ryktesvägen att denna tjejen hade raggat på en annan tjej på dansgolvet tidigare och föreslagit att hon skulle slicka henne. Så jag sa att vi skulle sova nu. Hon föreslog en annan helg då, jag sa jag kan inte dom närmsta helgerna och sen flyttar jag till Norge, så tyvärr du. Sen la vi på och jag hoppas innerligt att jag aldrig träffar henne igen. Så jag la in hennes nummer på: (ta inte illa upp) SVARA INTE! NEGER! Men det var bara för att jag skulle vet vilken svara inte det är som ringer om hon nu skulle ringa igen eftersom jag har flera stycken svara inte i min telefon. Sen blev jag så väldigt sugen på makaroner. Så vi ställde oss och lagade mat. Vi stekte på hela köttullepaketet för vi var ju hungriga och blir det över kan man ju spara. Så när jag hällde upp på tallrikarna sen var det ett stoort berg makaroner och säkert 11 eller 12 köttbullar var. Då gick Sannas granne och vi satte på Hajen, för jag ville se den. Men sen blev det hack i skivan och vi gick och la oss istället. Då var väl klockan kanske halv åtta eller nåt.
Sen ringde en av Sannas gamla arbetskompisar vi 11 och påminde om att dom skulle luncha vi 12. Så det var bara att dra sig ner mot stan och se glad ut. Jag köpte ett paket kakor och gick hem och gödde Tove med dem.
Det var en sjuuuukt kul kväll och vi mååååste göra om det nån gång. Grejen med spontanutgångar är ju visserligen att man inte ska planera dem utan bara se vart man hamnar. Så det gäller att vara öppen mot idéer. Tänk på det!

...

I en reklam för proviva säger en gubbe att det inte känns riktigt bra. Det är en kul reklam. Jag känner mig inte riktigt bra just nu, men jag tror inte att proviva skulle kunna ändra på det. Fy fan så pissigt allting känns! Jag har ingenting att se fram emot så hela mitt liv känns helt jävla värdelöst. Det känns som om allt bara rullar på utan att det egentligen händer nåt. Jag har ingen aning om vad jag vill heller. Jag vill göra allt och jag har alltid storslagna planer, men dom blir aldrig av.. för att jag inte vet vad jag vill. Jag är avundsjuk på alla dom som har vetat ända sedan dom var små vad dom ville bli när dom blir stora. Jag har lust att gräva ett hål i skogen och lägga mig i det och aldrig mer komma upp. Förmodligen skulle ingen sakna mig ändå. Men det är ju så kallt ute nu.. så jag får väl vänta till våren med det.

Snööö!!!

Om ni inte redan har märkt det så är det MASSAAA snö ute! Det är roligt! Gå ut och lek i den för det är inte varje vinter som ser ut såhär så ta vara på det!
Jag var hemma hos Cornelia och Gabbe igår. Det var mysigt. Vi köpte massa godis och sen kollade vi på The time travelers wife. Den var bra, men jag måste säga att boken är såååå mycket bättre! Så läs den! Sen kollade vi på lite ArkivX avsnitt. Jag tror inte jag har sett nåt från seriern förut, men det var bra. Lite skumt kanske..
Nu ska jag nog fräscha upp mig lite och ta mig in till stan för att leta reda på en likadan jacka som Cornelia och Matilda har, så ska jag köpa en sån jag med för dom är fina! Hoppas dom finns kvar bara. Sen kanske jag färgar håret ikväll om jag orkar.. vi får se, måste ju ändå duscha idag så kan ju lika gärna passa på liksom. Jaja. Vi få se. Ha det!
Puss

RSS 2.0