Jag...

...tycker synd om alla stackars satar som ligger ute i solen och pressar såhär på våren när solen tittar fram för första gången och tänker att nu, nu ska vi bli bruna och fina till sommaren. Jag säger bara att kom inte till mig och klaga när ni får hudcancer allihop om  20 år, ni borde veta bättre eftersom alla upplyser om hela tiden att solen ju faktiskt är väldigt farlig på våren eftersom ozonlagret är tunt då och huden är känslig efter den långa, mörka vintern. Men det är klart, hudcancer är väl inget, bara man får den där härliga, första, röda brännan för året...
Och om ni nu ska ligga ute i parker och sola (och detta gäller er som inte solar med) PLOCKA BORT ERT JÄVLA SKRÄP EFTER ER! Skäms!
...gick nästan på en mans hund idag för han hade långt koppel på drottninggatan.. åååh, man kan ju bli arg för mindre. Håll reda på era jävla hundar!
...är ändå på bra humör idag för nu är jag frisk! Och Lostbesatt... Sen ska jag dricka öl. Gött.

sthhhhaaa (typ suckljud)

Jag hade sönder en lampa igår. Jag är så jävla klantig att jaghar lust att ge mig stryk ibland. Fy faan! En fin lampa var det med, från ikea visserligen men ändå. Det lyste ju rött. Jävla dumhuve!!
Jag har haft sönder ganska mycket på sista tiden. Det här måste få ett slut. Punkt.

Jag brukar få höra..

..att jag har dålig filmsmak, men det tycker inte jag. Jag gillar min filmsmak. Jag känner nu för att se på nån sci-fi-film typ apornas planet eller 2001, som iof är typ världens segaste film som någonsin gjorts men jag gillarn. tråkig och seg men vackra landskap och musik och ganska spännande i slutet ändå. om man kommer dit innan man tröttnar vill säga.
Jag har fikat mycket idag. Jag gillar inte fika egentligen. Det är en tantgrej och dålig vana. Jag ska sluta med det.

Idag fyller min lilla bror myndig

Ja nu är han stor. Så vi åt tårta förut och firade det :) Men han fick inget av mig för han sa att han inte ville det för då måste han köpa något till mig när jag fyller år och det vill han inte. Men jag kanske köper något i alla fall, senare. Eftersom jag tycker att det är kul att göra folk glada, sen om jag får något tillbaka skiter väl jag i.
Glad nyhet, jag hittade ungefär 3500 kronor på ett konto. Där ser man. Vad kom dom ifrån? Ingen aning men de är mycket välkomna med tanke på min dyra elräkning som kom igår.
Jag får godkänt på provet jag gjorde nyss i alla fall, men kanske inte lika bra som förra gången. Men vem bryr sig? Jag gör det ju bara för min skull i alla fall.
Nu är vi många, många som ska till p&l för hela gänget anna bestämde sig för att följa med + C och Sanna då. Det blir najs!

Kanske dags att färga utväxten snart.. Men fin jag är i håret idag va?

Typ världens snyggaste påskris har jag med!


Jag har gjort'et själv! Bra är jag.
Nu ska jag nog gå ut med soporna för det har börjat lukta inte så gott här, diska undan lite och laga mat, för det har jag inte ätit idag.
Herrå!

Hej sol

Så varmt idag att jag har gått på promenad i bara linne och ändå svettats som ett djur! Känns som om jag var i klimakteriet, men det tvivlar jag på.......
Ska plugga spanska, tråkigt men det måste göras för det är prov på onsdag.
Jag ska nu gå ner och boka en tvättid för mina strumpor är slut och då är det verkligen dags att tvätta med tanke på att jag äger typ sådär 50 par.......................................
Det är coolt med mycket punkter....................................
Jag vill ha en ny cykel, tror det är billigare än att laga min gamla. Eller?????

Orkar inte fixa mat

så blir nog ingen lunchbox imöra.
orkar inte duscha men ska nog görat ändå.
T fyllde år igår, hela dagen var väldigt bra och kvällen var väldigt trevlig. Och jag är så glad för hennes skull att jag vill gråta när jag tänker på det. Ni är så fina ihop!
Såg på norsk skräckfilm förut. The trollhunter. Jag tror inte jag rekomenderar den...... fast den var ju intressant att se......

I don't care..

I'm gonna sit naked i my apartement anyway.. bryr mig inte ifall nån ser mig
The strokes till Peace and love, kanske bästa nyheten nånsin!
Tack ni fina som gjort min kväll till en av de bra.
Imorrn blir också bra för bästaste bästa älskade syster fyller år! Jag älskar henne!!!!

Hej

Jag vill göra massa saker så jag kan berätta för mina barnbarn sen om vilket spännande liv jag har haft. Mycket prat lite handling brukar det ju vara, man jag ska ändra på det. Mycket prat, mycket handling från och med nu!

Visst att det är dögott med blodpudding och fläsk

men fy vad det stinker när man har tillagat det! Det luktar skit här, och jag kände nog att även jag luktade stekos varje gång jag rörde på mig på spanskan. Hoppas ingen annan märkte det..
Jag har bytt gardiner och filt på soffan och sängkläder och städat och grejat idag så det ser riktigt fint ut här. Som om våren flyttat in. Trevligt.
Imorgon ska jag inte försova mig. Det lovar jag.

Is there something wrong with your eyes?

Yes, they have a problem with questions! - kan va bästa filmrepliken någonsin.
Okej kanske inte blev en helt ny trosgarderob, men några i alla fall, sen samtyckte inte ekonomin längre.. nya solglasögon också, blommiga, fint.
Hitchcock är bra. Repliken kommer från "i sista minuten" av just denne.
Jag måste sluta försova mig, det här är ju pinsamt. Och börja gå på spanskan. Skäms Alice! Gör om, gör rätt!

Jag hörde på radion idag

att om man handlar lågprisvarumärken kan det sänka ens självförtroende för man börjar inbilla sig att man inte är värd bättre. Så jag tänkte att jag ska nog gå och handla en bunt nya trosor imorgon och slänga alla gamla, utan resår och fulla med hål för jag är fan värd bättre än så. Det är ju så man lider de dagarna man har på sig dem.
Ja det ska jag.
Jag kanske kostar på mig ett par gympaskor att ha på jobbet också, för hur kul är det att alltid ha ont i fötterna då? Nej, inte så kul.. Vill ha nya converse också, men vi får väl ta en sak i taget.
Jag är så trött nu för jag har jobbat sedan klockan sju imorse till typ en timme sedan. så nu ska jag döscha och sova. Baj!

Är det den tredje idag?

Ja tydligen..
Fan vad tråkigt allt känns. Usch. Vad har livet mer att erbjuda liksom?

En kväll hos Tina och Bodil

Är precis hemkommen från en vinkväll hos Tina och hennes asgulliga hund Bodil. Det har varit mycket trevligt! Det får vi göra om snart :)
Nu ska jag somna till film, men vad.................? Typ..... nån på tv eller nån dålig vhs som jag har kanske hajen som visste för mycket igen. Helt körd på den. Vi får se

RSS 2.0